Home made életünk

Helyszínelők

Sziasztok!

Ma egy könyvajánlót hoztam nektek. Kaptam egy Helyszínelők könyvet és gondoltam írok róla egy kicsit nektek.

Jó jó, tudom, hogy sokaknak nem nagy dolog ez, de a vámpíros filmeken kívül a másik kedvenc típusom, a bűnügyi húde megoldunk mindent filmek/sorozatok. Láttam a retro sorozatokat amikor még balon kabátban, vagy épp írónéniként oldottak meg rejtélyeket, majd jött Sherlock, Castle, a Mentalista, a CSI, a NYCSI, a MCSI, a NCIS, a Cyber CSI, és a Zaklatók és még sorolhatnám napestig, csak azt nem értem, hogy hogy nem lett belőlem rendőr….

Szóval eleve elfogultként vágtam bele a könyvbe és nem is csalódtam! Emberi nyelven magyarázza el a helyszínelés rejtelmeit, példákkal illusztrálva, hogy hogyan alkalmazzák a technikákat a valós életben. Továbbá történetek keresztül azt is megtudhatod, hogy hogyan oldottak meg hírhedt eseteket.

A tökéletes bűntett…

Sokan taglalták már,lehetséges e a tökéletes bűntett. Ha hozzám hasonlóan bűnügyi sorozat függő vagy akkor nagyjából már tudod, hogy nem érdemes elásni a szomszédot, kirabolni a bankot, lelőni a hűtlen szeretőt, vagy zaklatni a kiszemeltet, mert a helyszínelés már olyan szinten van állítólag, hogy úgyis elkapnak és sokunk nem vágyik teljes körű állami ellátásra, ha annak egy cella zárt ajtaja a feltétele.

De hogy hogy is fejlődött ez ki, kik voltak azok a elvetemültek akik mégis megpróbálták a lehetetlent és mégis hogy is zajlik egy ilyen nyomozás?  Azt megtudhatod, hogyha elolvasod a könyvet!

Határozottan az olvasandó kategória!

A könyvet most 20% kedvezménnyel 3360 Ft-os áron tudod megvenni a Panem kiadó weboldalán:

https://panem.hu/tantusz-konyvek/zene-szabadido/helyszinelok

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!