Home made életünk

“Mit olvastam a héten” Hétfő 1. rész

Sziasztok! Mivel nem minden napra jut új recept, és kézműveskedni sem kézműveskedek mindig, viszont megfogadtam, hogy többet fogok írni, így bevezetek pár új témakört, remélem tetszenek majd nektek, ezek mellett persze továbbra is hozom a megszokott posztokat amikor megérnek bennem 🙂 Akkor jöjjön az első mit olvastam poszt 🙂 Benne vagyok egy bloggeres csoportban és… Tovább »

Eszter álma

Mindenkinek van egy álma! Nekem az, hogy itt lehessek veletek, és írhassak. Elmondhatatlanul nagy öröm, az, hogy ti pedig olvastok 🙂 Egy másik még meg nem valósult álmom az, hogy egyszer eljutok Balira, mert réges régen egy messzi messzi galaxisban láttam egy filmet arról, hogy bármennyire is szegények ott az emberek, bármennyire is nehéz a… Tovább »

Én és a Black Friday

Én eddig még Black Friday szűz voltam. Igazából annyi elképzelésem volt róla, amit az amcsi filmekben láttam, hogy már napok óta ott sátoroznak a bolt előtt, majd egymást eltaposva, egymás kezéből kirángatva húzzák, vonják az óriástvt a pénztárig O.o Na de ma amúgy is dolgom volt, és a mosógépem/gáztűzhelyem (13 évesek, picit már rozsdásodnak) is… Tovább »

A 10 kedvenc karácsonyi reklámom

Egyre több helyről írják az ismerőseim, hogy esik a hó és lassan menthetetlenül elkap a karácsonyi hangulat, így a karácsonyváró posztok sorát ezennel megnyitom 🙂 Nekem személy szerint óriási kedvenceim a karácsonyi reklámok, hol sírunk, hol nevetünk, de olyan melengető otthonos érzéssel töltenek el. 1, A legelsőt ma reggel láttam először, és mi másról szólhatna… Tovább »

“Rémisztő” sütőtökös piték

Nálunk a gyerekek kérték, hogy csináljunk Halloween bulit a kis barátokkal, így az elkövetkező két hétben hozok pár receptet és ötlete, hátha ti is kedvet kaptok egy kettőhöz. A sorban az első a sütőtökös pitécske: Hozzávalók: 1 adag leveles, vagy pite tészta ½ csésze sütőtök püré (én bébiételben kaptam csak) 2 evőkanál barna cukor 2… Tovább »

Hogy miért sírnak a gyerekek, hát ezért :D

Ma akadtam, erre a kis fotó sorozatra a creativ ideas-nál és nem bírtam megállni, hogy ne osszam meg veletek. Anyaként nagyon átérzem, hisz az én 3 gyermekem is képes mindenen sírni… azért, ha megveszünk valamit és azért ha nem, azért, ha krumpli van, és azért ha nem az van, hogy miért kell tornacucc tesire, miért… Tovább »

Mihály napról cipó recepttel

Az esztendő kilencedik hónapját a csillagászok által „Mérleg”, míg eleinktől „Szent Mihály” havaként ismerjük. Ebben az időszakban a természet elkezd befelé fordulni, egyre hosszabbodnak az éjszakák is. A Nyári és a Téli Napforduló között állva tapinthatóvá válik a Fény és a Sötétség küzdelme. Az ember, akár Mihály arkangyal, szembeszáll az árnyakkal, teljes szívével a szellemi… Tovább »

10 alacsony költségű őszi randi tipp

Kiránduljatok vagy bicajozzatok a szabadban, élvezzétek ki az őszi színeket Szorgoskodjatok együtt a konyhában, süssetek tököt, vagy almát Nézzétek együtt a napfelkeltét vagy a naplementét egy csésze meleg ital társaságában Tartsatok mozi estet Látogassatok el egy szüreti fesztiválra Piknikezzetek a szabadban Nézzetek csillagokat Vásározzatok Süssetek kettesben pillecukrot Társasozzatok vagy kártyázzatok egy pohár forraltbor mellett (ajánlom… Tovább »

Tegnap elvesztettem a szüzességem :O

Mára két témám lett volna, az egyik kicsit borongós önvallomás, de azt még érlelgetem magamban így emellett döntöttem. Szóval a szüzességem elvesztését ne úgy képzeld, hogy jött a herceg fehér lovon, énekelgettünk közösen, majd elvett ország és világ előtt és egymásnak estünk. Nem is egy átbulizott éjszaka után ébredtem elvesztett ártatlansággal. ÉS egyébként is a… Tovább »

Sulikezdés rossz anyák módjára

“Majd meg szakadunk  hogy jó anyák legyünk és ettől majd becsavarodunk..” Elvárják, hogy tökéletes háziasszonyok legyünk, a lakás legyen olyan mint egy magazin, egészséges és finom étel legyen az asztalon, fizetés a bankszámlán de legfőképpen, hogy tökéletes gyerekek tökéletes anyukája legyünk… Na jó jó, tudja az ember a nyári szünetben dugdosni a “szennyest” az emberek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!