Home made életünk

Stílusosan “homemade” Pita avagy gyros házilag :)

Egy angol nyelvű oldalon találtam a receptet, és szerelem volt első látásra, egyrészt, mert imádjuk a gyrost, másrészt pedig, mert mostanában több féle bolti pitával is befürödtünk. Viszont ez olyan finom és kiadós, hogy soha többet nem veszek és igazán nem nagy ördöngösség megcsinálni. És mivel jó páran kérték a baráti körből a receptet, így… Tovább »

Hosszú hétvége kicsit másképp :) /Tiramisu recepttel/

Picit elvesztem a kábelmentes világomba, remélem nem bánjátok, rengeteg élménnyel feltöltődve jöttem vissza 🙂   Először is rájöttem, hogy 3 gyerekkel 4 órára összezárva egy autóban, egyenes út a kettes elmére 😀 Felkészültünk, kaja, pia, DVD, játék….de van az a pont ahol már semmi sem jó 😀 A DVD nem elég hangos…A tea barackos…Ééééén máááár… Tovább »

Süt a nap és tortillát eszem… tarariraparararara :D

Véééééééégre süt a nap, már annyira vártam, el se hiszitek. Januári gyerek vagyok, így azt hinné az ember, hogy bírom a hideget és télen érzem elememben magam, de sajnos nem így van. Engem a napsütés éltet /meg a nyári esők :)/és ilyenkor másra se vágyom, mint hogy elnyúlhassak egy padon és szívjam magamba a sok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!