Home made életünk

5 perces goffry

A gyerekeim rá vannak egy ideje kattanva a goffryra, és ők megennék a boltit is, de igaz nem csak én nézek furcsán arra ami túl sokáig őrzi meg a szavatosságát… Így elkezdtem túrni a netet, mert csak nem lehet olyan bonyolult ez és nem is tévedtem túl nagyot 🙂 Ennél egyszerűbb recept nem tudom létezik e…. Tovább »

Banán jóasszony módra

Nagymamámtól kaptunk egy darabokban levő szakácskönyvet, amin a gyerekeim még rontottak, miután szedegettem utánuk a lapokat egyszer csak megakadt a szemem a következő recepten:       Banán jóasszony módra:   5 banán kell hozzá és egy adag palacsinta tészta. Én felkarikáztam 3 almát is.   Palacsinta tészta: Hozzávalók 15 dkg liszt 1 tojás 3 dl… Tovább »

Zizi vacsit készít avagy hogy készül az eperjoghurtos amerikai palacsinta 3 éves módra :)

Anyaaaaaaaaaaaaaa főzünk vacsit???? -És indul a hűtőhöz megnézni, hogy mi van benne “ehető”.  Talált 2 epres joghurtot, de mivel hárman vagyunk rá az kevés :/ Itt jött az ötlet, legyen palacsinta. Elkezdtem előkészülni amikor közölte, hogy ma ő főz mert ő már ilyen nagy 🙂 Itt lábujjhegyre állt és nyújtózkodva mutatta, hogy kérem attól, hogy ő… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!