Home made életünk

Eszter álma

Mindenkinek van egy álma! Nekem az, hogy itt lehessek veletek, és írhassak. Elmondhatatlanul nagy öröm, az, hogy ti pedig olvastok 🙂 Egy másik még meg nem valósult álmom az, hogy egyszer eljutok Balira, mert réges régen egy messzi messzi galaxisban láttam egy filmet arról, hogy bármennyire is szegények ott az emberek, bármennyire is nehéz a… Tovább »

50 dolog amit nem hagyhatsz ki idén nyáron

Érezted már úgy, hogy ez a nyár is elszaladt, és te nem csináltál már megint semmit… Na akkor ez a poszt neked szól 😉 Én is sokszor érzem azt, hogy átrohanok az életen, anélkül, hogy egy picit megállnék élvezni. Depresszió, stressz, gyomorgörcsök, kimerültség, álmatlanság és más csúnya nyavaják, a korunk sztárjai, és mi csak etetjük… Tovább »

Egy szörnyű nap home made pizzája

Ismeritek azokat a napokat amikor rohantok egyik helyről a másikra, nyűgösek, fáradtak vagytok és semmi sem jön össze?  Ez egy tipikus olyan nap, bár mondhatnám azt is, hogy olyan hét. A harmadik nadrág sem jó reggel, három gyerek ordít egyszerre, hogy az ő dolga a legfontosabb,  rohanva érjük el a buszt, hosszú nap a melóban,… Tovább »

Napsütés, táncolj az autóban és túrókrémes-sonkás csiga avagy egy átlagos hétfő :)

Először is imádom a napsütést, és amit még ennél is jobban szeretek vezetni napsütésben. Hozzá kell tennem, hogy öreg autónk van és nem működik benne a klíma, így le kell tekerni az ablakot fel kell tekerni a hangerőt (persze csak ésszel) és élvezni az életet. Ma reggel útnak indultak a cseppecskéim az első “ottalvós” táborukba,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!