Fehérboros-almás csirkecomb

Én 1 tálca csirkecombot vettem bele, és tettem hozzá pár májat (ez kimaradhat, csak én szeretem).

Felszeleteltem 1 almát és egy lila hagymát.

Meglocsoltam a tepsi alját olajjal és megszórtam kakukkfűvel, rozmaringgal, sóval, borssal, kicsi szerecsendióval. Erre fektettem a húst és a májat, majd a tetejét újra megszórtam. Rápakoltam a lila hagymát és az almát, amit pici fahéjjal előzőleg megszórtam, majd felöntöttem fehérborral. Először fólia alatt, majd ha megpuhult fólia nélkül 180 fokon megsütöttem.  Krumplipürével tálaltam.



I bought chicken legs, and a couple of the liver (this may be left out).

I sliced 1 apple and 1 red onion.

Wetted the bottom of the pan with olive oil and sprinkled with thyme, rosemary, salt, pepper, and a small nutmeg . I laid the meat and liver on it, and then sprinkled over the top. I add apples and red onion then sprinkled with tiny cinnamon add a cup of white wine. First bake under the foil, and when it is soft take out the foil and fried at 180 degrees.

Címkék:
Tovább a blogra »