Hozzávalók:
- Zsenge főzni való kukorica
- csirkemell
- kedvenc kolbászod
- lila hagyma
- zsenge cukkini
- apró gomba
- Kaliforniai paprika
Először is hozz egy kényelmes széket, mert ebből nagy adag kell, a nagy adag =sok pucolás és darabolás és tűzgélés, de minden egyes percet megér a végeredmény. Kockázd fel a csirkemellet, szórd meg grillfűszerrel, locsold meg olajjal és tedd be a hűtőbe. Pucolj meg mindent. A cukkinit és a kukoricát vágd karikára. A hagymát ha apró félbe. A paprikát kockára….
A vége csak ennyi zöldség lett, bár ebben benne van az édesburgonya salátáé is … Épphogy elég lett.
Amikor ez megvan, karikázd fel a kolbászod, vedd elő a csirkemelled kezd el a zöldségekkel felváltva a nyársra húzgálni. Ha kész szórd meg grillfűszerrel majd süsd meg. Ha sütőben sütöd spricceld meg olajjal, ha faszénen, akkor ez a lépés kimaradhat. Sült krumplival, friss kenyérrel vagy édesburgonya salátával fogyaszd kedved szerint.
Remélem tetszett a recept, ha igen kérlek egy tetszikkel, vagy egy megosztással biztass a további munkára 😛 Puszil:
Ancika
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: